Velkommen til Team Labb

En sunn hund gir som kjent mer. Dette vil du se mange eksempler på her hvor vi presenterer vår samarbeidspartnere og fôrverter som alle har det til felles at de ønsker å få hundene sine til å yte maksimalt; enten det er i hundeløp eller på utstilling. At hundene trives er det ingen tvil om.

 

Arnt Ola Skjerve og Julie Arnfinnsdatter Vesterhus

Etter noen måneder på farten i Alaska vinteren 2007/08, kom han inn som en skikkelig outsider på 3 plass under Finnmarksløpet 500. Sesongen 2009 vant han Gausdalmaraton, Femundløpet 400 og Finnmarksløpet 500. Noe som ingen har klart verken før eller etter.

Året etter fulgte 2. plass på Femundløpet og Finnmarksløpet. Etter det har han kjørt inn til gode plasseringer i åpenklasse. Forrige sesong kjørte han inn til 2. plass på både Femundløpet 600 og Finnmarksløpet 1000. Arnt Ola kom på 2. plass i 2013. Mr om hans meritter finner du dere egen side. (les mer her)


Arnt Ola Skjerve er eneste løper fra Team Labb som er med i FL 1000 Finnmarksløpet 2015:

Marianne Skjøthaug måtte trekke seg da hundene har fått kennelhoste og selv om de virker friske vil de ikke ta noen sjanser pga eventuell smittefare.

 

Finnmarksløpet 2016, her

Finnmarksløpet 2015, her

Litt fra Finnmarksløpet 2014 kan du se her

Mer generelt om Femundløpet kan du lese her

Christian Lauluten og Per Ola Wahlquist

"Kennel Vintervidda holder til i Tessungdalen i Telemark, og består av Christian Lauluten og Per Ola Wahlquist. Vi driver oppdrett av Finsk Lapphund og Lapsk Vallhund. De står også bak fjorårets mestvinnende avlshud. (les mer)

 

 

Arne Karlstrøm og Marianne Skjøthaug med
datteren Mina Karlstrøm Skjøthaug

Marianne har kjørt hundespann og langdistanse i 20 år, og har stort sett kjørt i 8 spannsklassen og har mange toppplasseringer i den klassen. Arne er en av veteranene i langdistansesporten, og har kjørt Finnmarksløpet 1000 km nest flest ganger av alle dvs fullført 19 ganger og startet hele 21 ganger. Sammen driver de et melkeproduksjonsbruk, og kennel PARKEN GÅRD HUSKY med Alaskan huskys. (les mer)

NRK Super har fulgt Mina og laget et fint innslag om henne der vi får se litt mer om hvordan hun lever med skolevenninner, lekser, men aller mest med et fantastisk fokus på henne forhold til hundene og naturen, mer hundegal enn guttegal, sjekk NRK Super, her

- - - - - - -

 

 

 

Labb er et kvalitetsfôr som er godt for hunden din! Fôret er produsert i Norge basert på naturlige råvarer.