Les mer om en ny generasjon Labb brukere, pdf her

Siste fagartikkel:

Fôring av avlstisper i drektighets- og dietidatilvenningsgaranti

Norges mest solgte hundefôr!

Labb har siden lanseringen i 1996 blitt markedsleder i Norge på tørrfôr til hund. Felleskjøpet har gjennom mer enn 100 år utviklet seg til en betydelig aktør innen fôr- og næringsmiddelindustri i Norge. Utvikling og produksjon av kjæledyrfôr er derfor en hjertesak og et naturlig og viktig satsningsområde som det fokuseres sterkt på. En våken stab med kunnskapsrike medarbeidere er dyktige til å ta signaler og tilbakemeldinger fra markedet slik at vi hele tiden ligger foran i kvalitet og utvikling av våre produkter.

Forskning og produktutvikling

Det satses betydelige midler på produktutvikling organisert gjennom Felleskjøpet Fôrutvikling som er Felleskjøpenes eget forsknings- og utviklingsselskap. Gjennom vår FoU-virksomhet og nære kontakt med nasjonale og internasjonale forskningsmiljøer, genereres en svært høy faglig kompetanse. Denne kunnskapen tas raskt i bruk slik at Labb til enhver tid er oppdatert med ny kunnskap. God kontakt med markedet gjør at vi er handlekraftige og beslutningsdyktige når det gjelder å ta i bruk erfaringer, ny forskning og teknologi for å forbedre produktene våre.

Hva kjennetegner Labb?

Labb har svært høy smakelighet. Dette skyldes at vi bruker bare ferske råvarer med høy kvalitet, og at det er kort vei fra produksjonen til utsalgsstedene. Dessuten brukes ikke kunstige smakstilsetninger i Labb. Den gode smakeligheten er et indirekte mål på Labb sin ferskhet og kvalitet.

Høy proteinfordøyelighet
Riktig proteintilførsel er viktig for hunden, og Labb har et innhold av fordøyelig protein og aminosyrer som er ideelt for hunden i ulikelivsstadier. Proteinet i Labb er hovedsakelig av animalsk opprinnelse med høy biologisk verdi. Dermed oppnås riktig tilførsel av livsviktige aminosyrer og samtidig et moderat innhold av protein. Dette er gunstig for hundens helse og prestasjonsevne. Overfôring med protein unngås og hunden trenger ikke å bruke energi på å omsette overskuddsprotein. Dette gir også redusert belastning på nyrer og urinveier.

 

Kontakt oss på Felleskjøpet Kundeservicetelefon: 72 50 50 50

E-post - post@labb.no

Åpningstider:
Man - fre: 08:00 - 17:00
Lørdag: 09:00 - 14:00
Søndag: Stengt

 

Labb produseres i Norge

Labb tørrfôr er et norsk produsert hundefôr. Avansert produksjonsteknologi, nøye kvalitetskontroll av råvarer og kort vei fra produksjon til marked, gjør Labb til det ferskeste hundefôret på det norske markedet.

Fokus på kvalitet

I Labb bruker vi størst mulig grad norske råvarer med høy ernæringsmessig kvalitet. Labb testes kontinuerlig på ulike hunderaser med ulikt aktivitetsnivå og livsstadier. Videre blir både råvarer og ferdig fôr stadig testet med hensyn til fordøyelighet ved Universitetet for miljø og biovitenskap på Ås. Når du velger Labb kan du være trygg på at du får et kvalitetsfôr som utvikles og forbedres i takt med vitenskapen. Labb selges i ditt nærmiljø fra mer enn 100 av Felleskjøpet sine butikker, fra Tana i nord til Mandal i sør.

Finn din forhandler på kartet.

Labb er et kvalitetsfôr som er godt for hundens helse. Fôret har høy smakelighet og er basert på naturlige råvarer. Labb finnes i ulike varianter, tilpasset hundens alder og situasjon.

vaksdal

Labb produseres i Vaksdal (bildet) og Stavanger
Labb tørrfôr produseres ved Felleskjøpets fabrikker i Vaksdal ved Bergen og i Stavanger. Avansert produksjonsteknologi, nøye kvalitetskontroll av råvarer og kort vei fra produksjon til marked gjør at vi til enhver tid kan garantere høy kvalitet og ferskhetsgrad på Labb.

God fettkvalitet
I Labb bruker vi smakelig kyllingfett og lakseolje av beste kvalitet. Fettkvalitet og innholdet av de såkalte omega-3 fettsyrene er nøye kontrollert i Labb. Forholdet mellom omega-3 og omega-6 fettsyrene balanseres nøyaktig, samtidig som innholdet av de livsviktige fettsyrene EPA og DHA har ekstra fokus. Høyt innhold av antioksidantene vitamin E og C sammen med gode fettsyrer fra norsk lakseolje, vil bidra til fin pels og hud samt generelt god helse.

MacroGard® for immunforsvaret
MacroGard® er utviklet i Norge og er et naturlig produkt som kan stimulere hundens immunforsvar og fremme god helse. MacroGard® er basert på betaglukaner fra bakegjær og inngår i Labb Sensitiv, Labb Honnør og Labb Ekstrem.

FOS – frukto-oligosakkarider for god tarmhelse
FOS er kostfiber og blir også kalt et "prebioticum". FOS er positivt ved at det kan fremme vekst og etablering av "gode bakterier og mikrober" i fordøyelseskanalen. Dermed oppnås bedre tarmhelse og hunden blir mindre utsatt for fordøyelsesforstyrrelser. For Labb Sensitiv, Labb Honnør og Labb Ekstrem er dette spesielt tatt hensyn til.

Labb er et kvalitetsfôr som er godt for hunden din! Fôret er produsert i Norge basert på naturlige råvarer.