15 år

Aktiviteter og nyheter

Labb scoret igjen høyt i VG-testen 15.11.2017

Labb og Appetitt godt representert under Finnmarksløpet

Sølv i NM til Arnt Ola Skjerve fra Team Labb

Arnt Ola Skjerve i full fres opp i Finnmarksløpet

Vår egen Arne Karlstrøm Team Labb med ærespris

Kennel Parken Gård Husky med nyheter 2016

Finnmarksløpet 2015 - starter 7. mars

Første gang Femundløpet måtte avlyses

Femundløpet 2015 - Fra Team Labb stiller to spann

Arnt Ola Skjerve i Femundløpet - sponset av Labb

Fôring av valper

Finnmarksløpet 2012

Labb så klart

Labb - et stykke norsk natur

Hund & Fritid besøkte Vaksdal i forbindelse med Labb sitt 15 års jubileum. Norske råvarer, sunn, ernæringsrik og kortreist mat ble godt mottatt. Her følger sitat fra artikkelen som du i sin helhet kan se, nederst på siden: "Man tilpasser seg hele tiden norske forhold. Selv på de nye sekkene ser man stolt det vesle flagget vårt. Også nye uttrykk er å se i sekkene. Inn med norsk natur, og ut med et «gammeldags uttrykk». Hvis noen tror at Felleskjøpets stempel er de grønne kjeledressene og å være litt sidrumpa, tar man feil. Det grafiske uttrykket og deres markedskommunikasjon er tydelig og treffer oss midt i smørøyet. Innholdsmessig bruker de bevisst nesten bare norske råvarer, og en stor andel av dette kommer fra laks.

– Vi har i dag mellom 80 og 85 prosent råvarer med norsk stempel. Det eneste vi trenger å importere er ris, mais, sukkerbetefiber, samt noe kyllingmel, siden vi ikke har nok her hjemme, sier Hallgeir Sterten. Det er også laksemel og kyllingmel som er de viktigste proteinkildene i hundefôret fra Labb.

Smilende Labb-trio: Lasse Ulveraker fra Vaksdal, mens Knut Røflo og Hallgeir Sterten jobber fra Trodnheim, men besøker fabrikken jevnlig

Forskning og fornyelse
Labb testes kontinuerlig på ulike hunderaser med ulikt aktivitetsnivå og på ulike stadier i livet. Det satses betydelig på forskning via Felleskjøpets eget forsknings- og utviklingsselskap, og Universitetet for miljø og biovitenskap på ås (UMB) og Sintef Fiskeri og havbruk i Trondheim, disse bidrar som sterke støttespillere i produktutviklingen av Labb".

Her kan du se hele artikkelen som stod i Hund & Fritid

Labb er et kvalitetsfôr som er godt for hunden din! Fôret er produsert i Norge basert på naturlige råvarer.