15 år

Aktiviteter og nyheter

Labb scoret igjen høyt i VG-testen 15.11.2017

Labb og Appetitt godt representert under Finnmarksløpet

Sølv i NM til Arnt Ola Skjerve fra Team Labb

Arnt Ola Skjerve i full fres opp i Finnmarksløpet

Vår egen Arne Karlstrøm Team Labb med ærespris

Kennel Parken Gård Husky med nyheter 2016

Finnmarksløpet 2015 - starter 7. mars

Første gang Femundløpet måtte avlyses

Femundløpet 2015 - Fra Team Labb stiller to spann

Arnt Ola Skjerve i Femundløpet - sponset av Labb

Fôring av valper

Labb - et stykke norsk natur

Labb så klart

Finnmarksløpet 2012

Labb - elitesponsor av Finnmarksløpet siden 2006 med en rekke gode plasseringer i verdens nordligste sledehundløp.

Finnmarksløpets verdier, grunntanke og unike posisjon er noe som sammenfaller med Labb sine visjoner. Labb som markedsleder i Norge ser frem til å bringe Finnmarksløpet til nye høyder sammen med alle de andre samarbeidspartnerne og Finnmarksløpets profesjonelle organisasjon.

Stabilitet er gull verdt
- Labb er en meget god og trofast samarbeidspartner. Vi gleder oss til tre nye år i tospann, Labb er i aller høyeste grad med på å løfte nivået for Finnmarksløpet. Støttespillere som er med over så lang tid skaper grobunn, stabilitet og utvikling, sier daglig leder i Finnmarksløpet as, Svanhild Pedersen. 

Om Finnmarksløpet
Finnmarksløpet er Europas nordligste og lengste sledehundeløp. Løpet ble første gang kjørt i 1981, med Alta trekkhundklubb som arrangør. Finnmarksløpet er egentlig to løp. Ett løp på 500 km som kjøres med inntil åtte hunder, og ett løp på 1000 kilometer med maksimalt 14 hunder foran sleden.

Begge løp starter samme dag, lørdag i uke 10 - mars måned. Start og målgang er i Finnmarks største by, Alta. Kjørere og hunder i det lengste løpet kjører tvers over Finnmark fylke til Kirkenes i øst, før de snur og kjører delvis samme veien tilbake til Alta. Det kortere løpet kjører i hovedsak på Finnmarksvidda.

Finnmarksløpet AS organiserer det store antall frivillige som gjør det mulig å gjennomføre Finnmarksløpet. Ca 450 mennesker bruker mye av sin tid og ferie på å jobbe gratis for Finnmarksløpet.

I 2001 ble det etablert et eget AS - Finnmarksløpet AS. Dette ble gjort etter initiativ fra Alta Trekkhundklubb. Hensikten har vært å få til en sterkere grad av profesjonalisering av det økonomiske grunnlaget for Finnmarksløpet. I Finnmarksløpet AS er det en daglig leder, en presse- og informasjonsansvarlig samt en dugnadsansvarlig ansatt på helårsbasis. Styret i AS-et har det overordnede ansvar for at dette blir gjort.

Samtlige som er involvert i avviklingen av Finnmarksløpet har et felles mål - å gjøre Finnmarksløpet til verdens beste hundeløp.
Stikkord som beskriver dette løpet; mørkt – tøft – adrenalin – tillit – krevende – smerte – dramatikk – kjærlighet.

Mer om Finnmarksløpet, her

Labb er et kvalitetsfôr som er godt for hunden din! Fôret er produsert i Norge basert på naturlige råvarer.