15 år

Aktiviteter og nyheter

Labb scoret igjen høyt i VG-testen 15.11.2017

Labb og Appetitt godt representert under Finnmarksløpet

Sølv i NM til Arnt Ola Skjerve fra Team Labb

Arnt Ola Skjerve i full fres opp i Finnmarksløpet

Vår egen Arne Karlstrøm Team Labb med ærespris

Kennel Parken Gård Husky med nyheter 2016

Finnmarksløpet 2015 - starter 7. mars

Første gang Femundløpet måtte avlyses

Femundløpet 2015 - Fra Team Labb stiller to spann

Arnt Ola Skjerve i Femundløpet - sponset av Labb

Fôring av valper

Labb - et stykke norsk natur

Finnmarksløpet 2012

Labb så klart

Labb og Finnmarksløpet har nå tegnet ny samarbeidsavtale for 2012 og intensjonsavtale frem til 2015. Både daglig leder i AgriPet og Finnmarksløpet smiler fra øre til øre.

FIRE FORNØYDE: Fra venstre, markedssjef i AgriPet, Arild Frafjord - ukjent fotomodell - daglig leder i Finnmarksløpet, Svanhild Pedersen - daglig leder i AgriPet, Morten Johansen

 - Det er en glede å ha signert ny avtale og fortsettelsen av det gode samarbeidet vi har hatt med Finnmarksløpet gjennom en årrekke, sier daglig leder i AgriPet, Morten Johansen som virkelig ser verdien i samarbeidet (AgriPet er selskapet bak varemerket Labb). - Finnmarksløpets verdier, grunntanke og unike posisjon er noe som sammenfaller med Labb sine visjoner. Labb som markedsleder i Norge ser frem til å bringe Finnmarksløpet til nye høyder sammen med alle de andre samarbeidspartnerne og Finnmarksløpets profesjonelle organisasjon.
 
 Stabilitet er gull verdt 
- Labb er en meget god og trofast samarbeidspartner. Vi gleder oss til tre nye år i tospann, Labb er i aller høyeste grad med på å løfte nivået for Finnmarksløpet. Støttespillere som er med over så lang tid skaper grobunn, stabilitet og utvikling, sier daglig leder i Finnmarksløpet as, Svanhild Pedersen. 

Labb er et kvalitetsfôr som er godt for hunden din! Fôret er produsert i Norge basert på naturlige råvarer.