15 år
Min side » Logg inn
Logg inn
Jeg har glemt passordet
Registrer meg

Opplev fordelene med å

registrere deg i Labb oppdretterklubb!

Betal for 4 sekker og få to til med deg på kjøpet!

4+2

Hver 5. og 6. sekk gratis!

Du må kjøpe minimum 4 sekker for å nyttiggjøre deg av dette tilbudet, men da får du to ekstra sekker med deg på kjøpet - ved hvert uttak. Vi stiller ingen annen betingelse enn at du enten er registrert som kennel eller oppdretter på annen måte. Du må ha 3 eller flere hunder og minst ett kull pr. år. Søk om medlemskap her og nå, og du får tilgang til et norsk super premium, ferskt og smakfullt hundefôr til en svært gunstig pris.

Puppy KitGratis valpepakker
Alle hundene i dine framtidige kull får gratis valpepakker. Du kan bestille ønsket antall i din lokale Felleskjøpet butikk. Logg inn på din side og ajourfør din status når valpene har kommet til verden. Når du selger dine valper, får de nye eierne med seg en valpepakke på veien videre.

Gratis medlemskap
Du vil også motta nyhetsbrev flere ganger av oss i løpet av året. I tillegg holder vi deg oppdatert på nyheter vi måtte ha og som vi vet vil komme deg og dine hunder tilgode.

Opplysningene om deg selv oppdatererer du en gang i året, eller etter hvert som behovet melder seg.

Etter at du har registrert deg, mottar du straks brukernavn og passord på din epost. Da er det bare å logge seg inn (øverst på siden til venstre) så kommer du til din egen side hvor du blant annet kan oppdatere informasjonen om deg og din virksomhet. Legg inn kontaktinformasjon, hvilken rase, antall hunder og hvor mange kull du forventer. Husk å lagre.

medlemskort
Medlemskortet i Labb oppdretterklubb
vil du motta i posten i løpet
av et par ukers tid.

 

 

Labb er et kvalitetsfôr som er godt for hunden din! Fôret er produsert i Norge basert på naturlige råvarer.